free portfolio web templates

CSÁKVÁR ECO TRAIL

Csak Ti és az erdő


CSÁKVÁR ECO TRAIL

A Csákvár ECO Trail félmaraton és Up&Down a Trailrun.hu csapatának versenye a Vértes déli lankáira invitál titeket. A rendezvény nevében lévő ECO szócska azt szimbolizálja, hogy egy terepfutó versenyt úgy is meg lehet rendezni, hogy csak minimális ökológiai lábnyomot hagyjunk magunk után. Az ECO Trail mindenben az egyszerűségre törekszik és magára a futás élményére helyezi a hangsúlyt. Gyere és tapasztald meg velünk, milyen versenyezni a csodálatos, őszi erdőben!
 

IDŐPONT:

2023. október 8. (vasárnap)
(Nevezés: 2022. december 1-én 20:00 órától.)

RAJT/CÉL:

8083 Csákvár, Vöröskapu u. 14. – Focipálya
GPS: N47 23.991 E18 28.063

TÁVOK, SZINTEK:

Félmaraton: 21,05 km, 468 m szintemelkedés   
    

Up&Down: 12,8 km, 302 m szintemelkedés

RAJTIDŐ:

Félmaraton: 08:30
Up&Down: 09:00

RAJTSZÁM FELVÉTEL:

Félmaraton: 07:45-08:20
Up&Down: 07:45-08:50

SZINTIDŐ:

Félmaraton: 3,5 óra
Up&Down: 2,5 óra

EREDMÉNYHIRDETÉS:

Mindkét távnak: 11:00

LÉTSZÁMLIMIT:

Félmaraton: 110 fő
Up&Down: 55 fő

NEVEZÉSI DÍJ:


2022.12.31-ig:
Félmaraton: 4900 Ft/fő
Up&Down: 3900 Ft/fő

2023.01.01-től:
Félmaraton: 5900 Ft/fő
Up&Down: 4900 Ft/fő

2023.10.01-től:
Félmaraton: 7400 Ft/fő
Up&Down: 6200 Ft/fő

Csak előnevezéssel! A helyszínen nem lesz lehetőség nevezésre.

A versenyre itt tudsz nevezni, adataidnak a regisztrációs űrlapon történő pontos megdásával.
A nevezéskor készítsd elő a bankkártyádat, mivel a nevezési díjat kizárólag az OTP SimplePay bankkártyás fizetési rendszerén keresztül tudod majd befizetni.
Nevezésed csak a sikeres bankkártyás fizetés után válik érvényessé.

A Csákvár ECO Trail-re történő regisztráció kizárólag 2022. december 1. 20:00-tól lehetséges, a létszámlimit erejéig, vagy 2023. október 7. 20:00-ig (a fizetésnek is meg kell történnie a határidőig).

A nevezést kizárólag email-ben (info@trailrun.hu) lehet lemondani, illetve más résztvevőnek át lehet adni 2023. október 5-én, 20:00 óráig. Lemondás esetén, nevezési díjat vissza nem utalunk, de annak teljes összege felhasználható bármelyik trailrun.hu versenyre a lemondott, vagy elmaradt versenyt követő 365 napban.

DÍJAZÁS:

Fa-érem. A két távon az első három-három leggyorsabb férfi és női teljesítőt, külön érem díjazásban részesítjük.

ÚTVONALAK:

Félmaraton
Az útvonal letölthető IDE KATTINTVA gpx formátumban, arra alkalmas Garmin készülékre pedig közvetlenül feltölthető IDE KATTINTVA.Up&Down
Az útvonal letölthető IDE KATTINTVA gpx formátumban, arra alkalmas Garmin készülékre pedig közvetlenül feltölthető IDE KATTINTVA.INFO:

A környezetvédelem jegyében, a verseny során nem biztosítunk eldobható műanyag poharakat. Ha nem lesz nálad kulacs, pohár, ivózsák, akkor a frissítőponton és a célban sem tudunk neked vizet tölteni.

Frissítés:

Félmaraton:
A frissítőponton (13,6 km 379m+) só, víz, izó, szőlőcukor, aszalt gyümölcsök, olívabogyó, kovászos uborka, sajt.

Up&Down: A fordítónál ( 6,4 km 302 m+) víz, só, perec, olívabogyó, aszalt gyümölcs

A célban: idénygyümölcsök, aszalt gyümölcsök, sonka, sajt, kenyér és víz.

Az időmérés a rajtszám hátuljára erősített chip-pel történik. A versenyző azonosítására szolgáló rajtszámot, a verseny során végig jól látható helyen, elöl a mellkason kell elhelyezni (a legfelső ruházatodon kívül). Ha letakarod, ráveszel egy dzsekit, zsebre rakod, stb. nem lesz mért időd a célban.

A verseny jelölése: fehér szalag, rajta kék színű trailrun.hu felirat és fehér iránymutató tábla, fekete nyíllal.

Kötelező felszerelés: Nincs kötelező felszerelés. Ajánlott felszerelés: mobiltelefon, személyi igazolvány, ivózsák/kulacs/pohár.

Tilos a versenyen bármilyen állattal együtt indulni, állatot a sportcsarnokba bevinni.

A versenyzők biztonsága érdekében nem ajánlott mindkét fülön a külvilág zajait tompító fülhallgatót viselni!

Az útvonal maradéktalan követését pályabírók ellenőrzik. A jelölt útról való letérés, rövidítés, szemetelés, versenytársakkal vagy a verseny szervezőivel való sportszerűtlen viselkedés azonnali kizárást von maga után.

A versenyre való nevezéssel a résztvevő elfogadja, hogy róla képek, videók készülhetnek a verseny során. Ezekkel a képekkel, videókkal a verseny rendezői rendelkeznek, azokat harmadik személy rendelkezésére bocsáthatják.

Bármely a résztvevő felkészületlenségéből, hanyagságából, könnyelműségéből származó balesetekért, károkért a rendezők nem tartoznak felelősséggel.

A rendezők fenntartják a jogot, hogy indokolt esetben előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsák az útvonalat, ellenőrzőpontok, frissítőpontok helyét, valamint szélsőséges időjárás miatt módosítsák a rajt idejét, helyét vagy töröljék a versenyt. Amennyiben a Csákvár ECO Trail-t a rendezőség elhalasztja, vagy nem rendezi meg (pl. vírushelyzet miatti kormányzati vagy önkormányzati tiltó rendelkezés vagy szélsőséges időjárási körülmények miatt (OMSZ Piros riasztás: Magas bekövetkezési kockázat mellett heves zivatar várható, károkozó szél vagy nagyméretű jég kíséretében)) a nevezési díj nem kerül visszautalásra. Ilyen esetben a résztvevő a teljes nevezési díjat az elmaradt versenyt követő 365 napban bármely trailrun.hu versenyre beválthatja.

KAPCSOLAT

Főrendező:
Erdei András
e-mail: info@trailrun.hu
tel: +36703891714
Ha szeretnél nekünk üzenni, vagy bármilyen kérdésed van, írhatsz nekünk itt is:


© Copyright 2023 trailrun.hu - Minden jog fenntartva